Contact

Adres​

Catering van Veen
Verlengde Vaart NZ 53
7887EE Erica (NL)

Kvk nr: 04049784
BTW nr: NL001402589B61

Email
Adres

bijdebrugge@hotmail.com

Telefoon

+31 6 51838745

7 dagen per week
Van 9.00 – 20.00 uur

informatie Aanvragen

Via dit formulier kunt u informatie en/of een offerte aanvragen.
Na gezamenlijk overleg bepalen we dan de beschikbaarheid van de snackwagen.


NEEM CONTACT OP VIA WHATSAPP

Heb je een vraag of wil je iets overleggen. App, SMS of Bel ons via – 06 518 387 45 –

FAQ

WIE is de eigenaar van CATERING VAN VEEN?

Ik zal me even voorstellen, Dennis van Veen, sinds 2013 eigenaar van Snackbar de Brugge op Erica (NL) en Catering van Veen.
Samen met ons enthousiaste team draaien we met passie en plezier ons bedrijf. Al op jonge leeftijd ben ik begonnen in de horeca. Inmiddels heb ik al meer dan 25 jaar ervaring en zoek ik voortdurend naar nieuwe uitdagingen.

Eén daarvan is onze cateringservice op locatie. Onze snackwagens worden al jaren ingezet op (jaar)markten en festivals. Het is tijd dat deze snackwagens ook bij u op locatie komen.
Catering van Veen verzorgt catering- en partyservice voor zowel particulieren als bedrijven, klein, groot, formeel of informeel. We gaan in overleg en maken een aanbod / offerte op maat. Er zijn vele mogelijkheden en combinaties mogelijk. Goed overleg vooraf is de basis voor een tevreden klant.

Wij zijn gevestigd in Erica (NL)en verzorgen van daaruit onze cateringactiviteiten. Onze snackwagens staan vlakbij Snackbar de Brugge waar ik eigenaar van ben.

Heeft u nog vragen?
App, bel of mail gerust met mij.
We komen er samen vast wel uit.

Hartelijke groet,

Dennis van Veen

logo bij de brugge

Wat kost ‘onbeperkt eten’ op locatie?

KIES zelf je Menu
In 9 van de 10 gevallen wordt het BASIC menu (€10 per persoon – 2x uren aanwezig op locatie) gekozen door onze klanten. Heb je zin in wat anders? Bijvoorbeeld vegetarisch. Of wil je dat we langer blijven? Dat kan altijd. Er zijn allerlei andere wensen en combinaties mogelijk. Neem contact op en wij vertellen je precies welke mogelijkheden er zijn en wat dat kost per persoon. De genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Kinderen tot 4jaar zijn gratis. Kinderen van 5 tot 8 jaar eten voor de helft van de prijs.

Hoe kan ik de snackwagen boeken?

Wij zijn in principe 7 dagen per week beschikbaar. Boekingen gaan in overleg. Vraag naar onze beschikbaarheid via het formulier op de website, telefoon, whatsapp of email.

De snackwagen heeft een 220volt aansluiting nodig voor de afzuiger en een lampje. Wij bakken op onze eigen gasfles. Voor plaatsen meer dan 20km buiten Erica rekenen wij €0,25 per gereden km. De genoemde prijzen zijn inclusief btw.

snackwagen

Wij komen met plezier bij u thuis.